Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2018. Június 07. 13:01, csütörtök | Belföld
Forrás: forrás: Harley Tulajdonosok Klubja

Több száz motoros szállta meg a Balaton partot

Több száz motoros szállta meg a Balaton partot

Hivatalosan is elkezdődött a 19. Open Road Fest. A legszerencsésebbek már első nap elvihették egy rövid túrára a legújabb Harley-Davidson modelleket, az esti óráktól pedig a koncertek vették át a főszerepet.

A buli folytatódik: vezetett túrák indulnak, lesz Kids Race, extrémsport bemutatót tart a Gravity Academy, Erdős Csabi pedig kaszkadőr show-val kápráztatja el a nagyérdeműt. Este a hamisítatlan rock'n'roll veszi át a főszerepet, hiszen színpadra lép a Tankcsapda, a német The New Roses és a Dorothy, de az ír kocsmazene hazai képviselői, a Paddy & the Rats is a motoros fesztivál vendége lesz. Továbbra is zajlik a Nyerj egy Harley-t! játék, sőt a helyszínen az esélyek még tovább növelhetők.

Fotó: openroadfest.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 17. 08:06, csütörtök | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: megegyezés született a svédekkel a Gripen vadászgép közös fejlesztéséről

Történelminek is nevezhető megegyezés született a svéd védelmi miniszterrel a Gripen vadászgép közös fejlesztéséről - jelentette be a honvédelmi miniszter szerdán a Facebook-oldalán közzétett videójában.

2024. Október 17. 08:04, csütörtök | Belföld

Október 23. - KTK: Orbán Viktor a Millenáris Parkban mond ünnepi beszédet október 23-án

Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Millenáris szabadtéri színpadán mond ünnepi beszédet október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulóján

2024. Október 16. 07:45, szerda | Belföld

Bajban az ipar, majdnem 10 százalékos a visszaesés

2024 augusztusában az ipari termelés volumene 9,5, munkanaphatástól megtisztítva 4,1 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól.