Városlista
2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2020. Június 06. 14:29, szombat | Sport

Serie A - A Brescia szakított Balotellivel

Serie A - A Brescia szakított Balotellivel

A Bresciánál szerződést bontottak Mario Balotellivel, aki 2019 nyara óta volt az olasz élvonalbeli futballcsapat játékosa.

A La Repubblica napilap értesülése szerint a szakítást a klubelnök Massimo Cellino hagyta jóvá, akivel régóta feszült volt a viszonya a válogatott csatárnak. Konfliktusukat tovább mélyítette, hogy a koronavírus-járvány miatt március óta szünetelő Serie A-ban a bajnoki küzdelmek június 20-i felújításának, illetve az edzések újrakezdésének bejelentését követően Balotelli egyetlen tréningen sem jelent meg, betegségre hivatkozva.
Az élvonalban az utolsó helyen álló csapatában az idény félbeszakításáig 19 meccsen lépett pályára, és öt gólt szerzett a többszörös olasz és angol bajnok támadó, aki korábban odahaza játszott az Interben és a Milanban, Angliában a Manchester Cityben és a Liverpoolban, Franciaországban pedig a Nice-ben és a Marseille-ben. Az olasz válogatottban 36 alkalommal szerepelt, 14-szer volt eredményes a 29 éves futballista.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 22. 10:36, kedd | Sport

Bajnokok Ligája - Újra találkoznak a legutóbbi döntősök

Kedden kilenc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakasza, a harmadik forduló első játéknapján újra találkozik az előző idény két döntőse: a címvédő Real Madrid a Borussia Dortmundot fogadja.

2024. Október 21. 08:16, hétfő | Sport

Labdarúgó NB I - Emberhátrányban is legyőzte a Fehérvárt a Ferencváros

A címvédő Ferencváros 30 percig emberhátrányban futballozva is 2-0-ra legyőzte a vendég Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójának vasárnap esti rangadóján, s ezzel visszaállt az élre a tabellán.

2024. Október 20. 08:57, vasárnap | Sport

La Liga - Modric megdöntötte Puskás rekordját