Városlista
2024. október 18, péntek - Lukács

Hírek

2019. November 26. 16:33, kedd | Külföld
Forrás: mti

Pénzmosás gyanújával vizsgálódik a rendőrség a szlovák állami szerencsejáték-vállalatnál

Pénzmosás gyanújával vizsgálódik a rendőrség a szlovák állami szerencsejáték-vállalatnál

Pénzmosás gyanúja miatt tartott razziát a szlovák állami szerencsejáték-vállalat, a Tipos pozsonyi központjában kedden a rendőrség, és a vállalat vezetőjét is letartóztatta - jelentette az aktuality.sk szlovák hírportál.

A szlovák nemzeti bűnüldözési ügynökség (NAKA) különleges egységei kedden délelőtt bilincsekben vitték el a vezérigazgatót, Ján Barzczit, akinek a személygépkocsiját is lefoglalták.

A rendőrség egyelőre nem árult el részleteket az ügyről, az internetes közösségi hálón lévő rendőrségi profilon csak azt írták, hogy egy kezdeti fázisában lévő bűnvádi eljárásról van szó.

A TASR szlovák közszolgálati hírügynökség az eset kapcsán megkereste a pénzügyminisztériumot is, amely nyugtalanságának adott hangot, de ennél bővebben nem kommentálta az ügyet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 17. 08:09, csütörtök | Külföld

Ukrajnai háború - A német kancellár kész tárgyalni Putyinnal a békéről

2024. Október 17. 08:08, csütörtök | Külföld

Zelenszkij: a béke elérése nem Moszkván, hanem a nyugati partnereken múlik

A béke elérése Ukrajna partnerein múlik, nem Oroszországon - jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerdán a parlamentben, ahol ismertette az öt pontból és három titkos mellékletből álló, győzelminek nevezett tervét.

2024. Október 17. 08:03, csütörtök | Külföld

Donald Trump megtiltaná, hogy biológiai értelemben vett férfiak női sportversenyeken indulhassanak

Elnöki rendeletben tiltaná meg Donald Trump, hogy a transzneműekre vonatkozó politika jegyében biológiai értelemben vett férfiak női sportversenyeken indulhassanak.

2024. Október 15. 07:41, kedd | Külföld

Az olasz hatóságok az albániai táborokba küldték az első migránscsoportot

Lampedusa szigetéről elindult az első migránscsoport az Albániában létesített táborokba - közölte a római belügyminisztérium hétfőn.