Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2023. Január 31. 13:49, kedd | Életmód
Forrás: mti

Michael Jackson unokaöccse játssza a címszerepet a Michael című életrajzi filmben

Michael Jackson unokaöccse játssza a címszerepet a Michael című életrajzi filmben

Michael Jackson legendás amerikai popénekes unokaöccse, Jaafar Jackson játssza a Michael című életrajzi film címszerepét - számolt be róla a Variety.com filmes szaklap.

A Lionsgate stúdió filmje, melyet Antoine Fuqua rendez, a pop királyaként is ismert Michael Jackson (1958-2009) bonyolult örökségét mutatja be.

A mű a stúdió szerint a több mint egy évtizede elhunyt sztár életének minden szeletét be akarja mutatni, "köztük azokat a legendás előadásokat, amelyek minden idők egyik legnagyobb szórakoztatójává tették".

A film Michael Jackson hagyatékának kezelőivel együttműködve készül, ami hatással lehet arra, hogyan mutatja be az énekes ellen élete során, majd halála után felhozott gyermekmolesztálási vádakat. 2003-ban Jackson az egyik ügyben bíróság elé állt, a vádakat tagadta, nem találták bűnösnek. Egészen haláláig ragaszkodott ártatlanságához, de a vádak azóta is árnyékot vetnek megítélésére.

Jaafar Jackson, aki első nagyobb filmszerepét játssza a Michaelben, a legendás énekes testvére, a Jackson 5 egykori tagja, Jermaine fia.

"Jaafar megtestesíti a fiamat. Csodálatos látni, ahogy tovább viszi a Jacksonok szórakoztató és előadóművészeti örökségét" - mondta Michael édesanyja, Katherine Jackson.

Graham King producer - akinek a nevéhez fűződik többek között a Bohém rapszódia - elmondta, hogy az egész világon keresték a szereplőket, mielőtt megtalálták a Michael Jacksont megformáló színészt.

A film forgatókönyvét John Logan, a Gladiátor, a 007 - Skyfall és a 007 Spectre - A Fantom visszatér szerzője írja.

Címkék: michael jackson

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 16. 09:45, szerda | Életmód

A halloweeni tök nem való a természetbe!

A közösségi médiában több helyen felbukkant javaslat, hogy a kifaragott Halloween tököket, illetve töklámpásokat az ünnep után vigyük ki a vadállatoknak táplálékul.

2024. Október 16. 07:50, szerda | Életmód

A baglyok szaporodását költőládák kihelyezésével segítheti a lakosság

Műfészkek, költőládák kihelyezésével segítheti a lakosság és az önkormányzatok a településlakó, rágcsálópusztító baglyok költését

2024. Október 16. 07:48, szerda | Életmód

Radnóti Miklós halálának 80. évfordulóján Győrben rendezik a Radnóti Biennálét

A holokauszt és Radnóti Miklós halálának 80. évfordulóján a Győri Nemzeti Színházban rendezi meg a Magyar Versmondók Egyesülete a Radnóti Biennálét november 7. és 10. között – tudatta a Magyar Versmondók Egyesülete.

2024. Október 15. 07:45, kedd | Életmód

A Jupiter Európa nevű holdjának kutatására indult a NASA Europa Clipper űrszondája

A Jupiter Európa nevű holdjának kutatására indult a világűrbe hétfőn az amerikai űrhajózási hivatal (NASA) Europa Clipper űrszondája és ezzel megkezdte 3 milliárd kilométeres, 10 évig tartó küldetését.