Városlista
2024. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2021. Január 20. 13:01, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Már 1 millió 755 ezren regisztráltak az oltásra

Már 1 millió 755 ezren regisztráltak az oltásra

Már 1 millió 755 ezren regisztráltak a koronavírus elleni oltásra interneten és postai úton - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán.

Dömötör Csaba a Facebook-oldalára felkerült videóban elmondta: azok, akik regisztráció során felhatalmazást adtak a kapcsolattartásra, folyamatos tájékoztatást kapnak a legújabb fejleményekről, akik pedig nem adtak erre felhatalmazást, azokat majd akkor keresik, amikor az oltási terv alapján sorra kerülnek.

Emlékeztetett: az oltások hetek óta zajlanak, mind az egészségügyi dolgozók körében, mind az idősotthonokban, és az oltási terv alapján a következő körben a 89 év felettiek kaphatják meg a vakcinát.

Az államtitkár mindenkit arra biztatott, hogy regisztráljon az oltásra. Hangsúlyozta: a legerősebb eszköz a koronavírus ellen a vakcina, amely abban segít, hogy "mielőbb visszatérhessünk régi, megszokott életünkhöz".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 21. 08:20, hétfő | Belföld

AM: hatalmas az érdeklődés az élelmiszeripar megújítására

Hatalmas az érdeklődés az élelmiszeripar megújítására, hiszen az agrártárca 150 milliárdos kerettel meghirdetett felhívására több mint 708 milliárd forintnyi igény érkezett be - közölte Nagy István agrárminiszter.

2024. Október 21. 08:19, hétfő | Belföld

Kiképzési gyakorlatot tartanak a honvédség Gripenjei

Délutáni és esti kiképzési gyakorlatot tartanak a Magyar Honvédség Gripenjei hétfőn, kedden és csütörtökön – közölte a kecskeméti MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár a közösségi oldalán.

2024. Október 21. 08:18, hétfő | Belföld

Őszies idő várható a héten