Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2013. Augusztus 16. 15:39, péntek | Bulvár
Forrás: Új Ász Online

Hétmillióért alig takar valamit Palácsik menyasszonyi ruhája

Hétmillióért alig takar valamit Palácsik menyasszonyi ruhája

Vasárnap esküvő...

Palácsik Tímea egy menyasszonyi ruhás képet töltött fel közösségi oldalára. Vasárnap hozzámegy Andy Vajnához. Állítólag.

Szexi ruhában állhat oltár elé Andy Vajna kedvese, Palácsik Tímea. Ahogy a Life.hu beszámolt róla, vasárnap lesz az esküvő az Egyesült Államokban. Az izgatott menyasszony már próbálja a ruhákat.

Instagram oldalára töltött fel egy fotót egy igazán merészen kivágott darabról, amelyből az egész háta kivillan. Vajon ez lesz a nyerő? A Blikk úgy tudja, a kreációt, amiben Tímea az oltár elé áll, Roberto Cavalli tervezte, és több, mint hétmillió forintba kerül.

A páros kapcsolata másfél éve kezdődött, a híres producer tavaly tavasszal kérte meg Palácsik Tímea kezét, és azon a nyáron költöztek össze.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 16. 07:47, szerda | Bulvár

Kevesebb kannabiszt termesztenek Hollandiában, de nőtt az igény más kábítószerek iránt

Kevesebb kannabiszt termesztenek Hollandiában amióta több ország is engedélyezi a növény termesztését, de nőtt az igény a dizájnerdrogok iránt

2024. Október 08. 07:25, kedd | Bulvár

A migrén kezelésének személyre szabott lehetőségeit vizsgálják szegedi kutatók

A migrén kezelésének a beteg egyéni anyagcseréjétől függő személyre szabott lehetőségeit vizsgálják a HUN-REN - Szegedi Tudományegyetem Idegtudományi Kutatócsoportjának munkatársai

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.