Városlista
2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2021. Július 31. 16:16, szombat | Sport
Forrás: MTI

Hamilton indulhat az élről Mogyoródon

Hamilton indulhat az élről Mogyoródon

A címvédő, hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte a 36. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését a Hungaroringen, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat az első helyről.

A 36 éves pilótának ez pályafutása 101. pole pozíciója, az idén pedig a harmadik. A mogyoródi pályán Hamilton karrierje során nyolcadik alkalommal startolhat az élről, a magyar GP-t pedig kilencedik alkalommal nyerheti meg. Ez lenne pályafutása századik futamgyőzelme az F1-ben.
Hamilton mellől csapattársa, a finn Valtteri Bottas rajtolhat, míg a harmadik pozícióban a pontversenyben vezető holland Max Verstappen (Red Bull) zárta az időmérő edzést.

A 70 körös Magyar Nagydíj vasárnap 15 órakor kezdődik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 22. 10:36, kedd | Sport

Bajnokok Ligája - Újra találkoznak a legutóbbi döntősök

Kedden kilenc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakasza, a harmadik forduló első játéknapján újra találkozik az előző idény két döntőse: a címvédő Real Madrid a Borussia Dortmundot fogadja.

2024. Október 21. 08:16, hétfő | Sport

Labdarúgó NB I - Emberhátrányban is legyőzte a Fehérvárt a Ferencváros

A címvédő Ferencváros 30 percig emberhátrányban futballozva is 2-0-ra legyőzte a vendég Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójának vasárnap esti rangadóján, s ezzel visszaállt az élre a tabellán.

2024. Október 20. 08:57, vasárnap | Sport

La Liga - Modric megdöntötte Puskás rekordját