Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2018. Július 08. 16:31, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Életet mentett egy rendőr Hejőbábán

Életet mentett egy rendőr Hejőbábán

Sikeres életmentést hajtott végre a mentőszolgálat munkatársának telefonos irányításával Köteles László főtörzsőrmester és járőrtársa, Tóth Attila főtörzsőrmestet Hejőbábán.

Szombaton délután érkezett bejelentés a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába egy férfitól, aki elmondta, hogy édesapja hejőbábai otthonában „végzetes lépésre szánta el magát”, eszméletlen állapotban találtak rá – számolt be az esetről a police.hu.

A bejelentést követően a járőrök azonnal a helyszínre érkeztek, ahol a hozzátartozók már megkezdték a férfi testhelyzetének stabilizálását. Köteles László főtörzsőrmester a mentőszolgálat munkatársának iránymutatásával megkezdte a férfi újraélesztését, míg társa – Tóth Attila főtörzsőrmester – a hozzátartozókat igyekezett megnyugtatni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 16. 07:45, szerda | Belföld

Bajban az ipar, majdnem 10 százalékos a visszaesés

2024 augusztusában az ipari termelés volumene 9,5, munkanaphatástól megtisztítva 4,1 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól.

2024. Október 16. 07:39, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a gazdasági semlegesség a gyakorlatban is megvalósul Magyarországon

A gazdasági semlegesség gyakorlati megvalósulását jelenti, hogy Magyarországon a német és a kínai vállalatok nyugodtan együttműködhetnek - mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden a BYD beszállítói fórumán Budapesten.

2024. Október 15. 07:44, kedd | Belföld

Nagy Márton: tizenhat pontos deregulációs csomag a turizmus fejlesztésére

A turizmus fejlesztését célzó 16 (14+2) pontos deregulációs csomagot terjesztett elő a nemzetgazdasági tárca a Magyar Turisztikai Ügynökséggel közösen - mondta a nemzetgazdasági miniszter hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

2024. Október 15. 07:43, kedd | Belföld

Kocsis Máté: nemzeti konzultációt kezdeményez a Fidesz gazdasági kérdésekben

Nemzeti konzultációt javasol a kormánynak a Fidesz, melynek témái között a gazdasági semlegesség, a kis és középvállalkozások támogatása, a béremelés, a munkáshitel, a lakhatás és a családtámogatások szerepelnének