Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2020. Március 25. 17:05, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Bál csak nagypályásoknak - VIDEÓ és FOTÓK

Bál csak nagypályásoknak - VIDEÓ és FOTÓK

Csodás helyszínen, csillogó rendezvény szervezését támogathatta az ANDONIK Reklámügynökség.

A cég segítségével ebben az évben a Puskás Arénában rendezték meg a Sportegyesületek Országos Szövetségének bálját, amely az egyik legnagyobb ilyen jellegű rendezvény az országban, nem is csoda, hogy a főváros legnagyobb pályája adott otthont az eseménynek. Itt találkoznak a kiemelkedő hazai egyesületek vezetői, sportolói és támogatói – ezeknek a találkozásoknak és eszmecseréknek lehetett generálója az ANDONIK Reklámügynökség.

„Nagyon fontos számunkra a sport, a tehetségek támogatása és a sport népszerűsítése. Külön köszönettel tartozom a K és 3S Kft.-től Kanta Krisztinának, valamint Meilinger Lászlónak a Car-Bay Kft.és a B. O. M. Security Kft.-től a cégük kiemelt támogatását” – mondta Nagy Anett az ANDONIK Reklámügynökség egyik tulajdonosa.

A Sportegyesületek Országos Szövetségének egy exkluzív esemény, amelyen csak kevesek lehetnek ott, így igazán kiválasztottnak érezheti magát, aki valamilyen minőségben részese lehet az eseménynek.

„Köszönjük a megtisztelő lehetőséget. Számunkra nagyon fontos a sport támogatása, hiszen a fő tevékenységünk az egészség védelme, hiszen mi munkavédelmi eszközök forgalmazásával foglalkozunk. A sport pedig kapcsolódik az egészséghez és nagyszerű, hogy egy ilyen patinás rendezvényen részt vehetünk” – árulta el Kanta Krisztina. Ehhez Meililnger László hozzátette, hogy a cégeik és azoknak vezetői is szeretnének a jövőben részesei lenni a sport- és a kulturális rendezvények megrendezésének, lebonyolításának.

Címkék: andonik, bál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 16. 07:47, szerda | Bulvár

Kevesebb kannabiszt termesztenek Hollandiában, de nőtt az igény más kábítószerek iránt

Kevesebb kannabiszt termesztenek Hollandiában amióta több ország is engedélyezi a növény termesztését, de nőtt az igény a dizájnerdrogok iránt

2024. Október 08. 07:25, kedd | Bulvár

A migrén kezelésének személyre szabott lehetőségeit vizsgálják szegedi kutatók

A migrén kezelésének a beteg egyéni anyagcseréjétől függő személyre szabott lehetőségeit vizsgálják a HUN-REN - Szegedi Tudományegyetem Idegtudományi Kutatócsoportjának munkatársai

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.