Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2012. Május 31. 14:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Babára vágyik Balogh Edina

Babára vágyik Balogh Edina

Mint már megírtuk, fantasztikusan sikerült Balogh Edina és Som Krisztián esküvője. A Barátok közt sztárja éppen ilyennek álmodta meg a nagy napot.

"Egész életemben ilyen tökéletes pillanatokra vágytam. Babonából eddig nem mertem kimondani, de úgy érzem, én vagyok a világ legboldogabb embere" - jelentette ki Edina a násznép előtt. "Furcsa, de amikor annak idején bemutatkoztunk egymásnak, szinte első látásra egymásba szerettünk . Lehet, hogy ez furcsán hangzik, de valóban így történt.

Csak néhány mondatot váltottunk, mégis éreztük, hogy valami megmagyarázhatatlan dolog kezdődik köztünk. Pontosabban csak kezdődött volna... Mivel akkor még mindketten párkapcsolatban éltünk, ezért elnyomtuk magunkban az érzéseket. Évekig nem is találkoztunk, szinte kerültük egymást." -emlékezett vissza a kezdetekre Edina, aki azt is elárulta, nagyon szeretné, ha jövőre ilyenkor már hárman lennének.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 16. 07:47, szerda | Bulvár

Kevesebb kannabiszt termesztenek Hollandiában, de nőtt az igény más kábítószerek iránt

Kevesebb kannabiszt termesztenek Hollandiában amióta több ország is engedélyezi a növény termesztését, de nőtt az igény a dizájnerdrogok iránt

2024. Október 08. 07:25, kedd | Bulvár

A migrén kezelésének személyre szabott lehetőségeit vizsgálják szegedi kutatók

A migrén kezelésének a beteg egyéni anyagcseréjétől függő személyre szabott lehetőségeit vizsgálják a HUN-REN - Szegedi Tudományegyetem Idegtudományi Kutatócsoportjának munkatársai

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.