Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2016. Október 14. 07:30, péntek | Belföld
Forrás: mti

Babakocsit toló nőt gázolt egy autós Szentendrén, elhajtott

Babakocsit toló nőt gázolt egy autós Szentendrén, elhajtott

Elgázolt egy babakocsit toló nőt csütörtök este Szentendrén egy 29 éves helyi férfi, majd továbbhajtott. A férfit elfogták, kihallgatása folyamatban van - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a szintén Szentendrén lakó nő a Kálvária utcában haladt, maga előtt babakocsiban tolva pár hónapos gyermekét, amikor egy arra haladó autó elgázolta őket, majd a sofőr megállás nélkül továbbhajtott. Az anya és gyermeke megsérült, mindkettőjüket kórházba vitték, állapotukról egyelőre nincs bővebb információ - mondta a szóvivő.

A helyszín közelében nem sokkal később a rendőrök megtalálták a sofőr autóját, majd a férfit is. Kihallgatása - őrizetbe vétele mellett - folyamatban van. Ellene segítségnyújtás elmulasztásának alapos gyanúja miatt indult eljárás - közölte Beluzsárné Belicza Andrea.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 17. 08:06, csütörtök | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: megegyezés született a svédekkel a Gripen vadászgép közös fejlesztéséről

Történelminek is nevezhető megegyezés született a svéd védelmi miniszterrel a Gripen vadászgép közös fejlesztéséről - jelentette be a honvédelmi miniszter szerdán a Facebook-oldalán közzétett videójában.

2024. Október 17. 08:04, csütörtök | Belföld

Október 23. - KTK: Orbán Viktor a Millenáris Parkban mond ünnepi beszédet október 23-án

Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Millenáris szabadtéri színpadán mond ünnepi beszédet október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulóján

2024. Október 16. 07:45, szerda | Belföld

Bajban az ipar, majdnem 10 százalékos a visszaesés

2024 augusztusában az ipari termelés volumene 9,5, munkanaphatástól megtisztítva 4,1 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól.