Városlista
2024. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2011. Szeptember 07. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

10 hónap börtönre ítélték Stohlt

10 hónap börtönre ítélték Stohlt

Kedden délután fél háromkor megszületett a bírósági döntés Stohl András ügyében. A színész - ahogyan sokan "jósolták" - nem úszta meg felfüggesztettel a tettét: 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

 Hosszas huza-vona, találgatások, médiacirkusz és több hónapnyi várakozás, reménykedés után a színész ugyan enyhébb ítéletet kapott, mint elsőfokon, de most már biztos, hogy börtönbe kell vonulnia. Stohl András járművezetés ittas állapotban bűntette miatt 10 hónap börtönbüntetést kapott, öt hónap után szabadlábra bocsájtható. A színésznek emellett 579 139 forint kártérítést kell fizetni. Az ügy ezzel úgy tűnik lezárult: fellebbezésnek helye nincs.

A baleset legsúlyosabb sérültje, Kaincz Pál ugyan részt vett a tárgyaláson, az eredményhirdetésre nem ment be a tárgyalóterembe.

A StoryOnline megkérdezte az RTL Klub illetékesét, hogy mit szólnak az ítélethez, de ezt egyelőre nem kívánták kommentálni.

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 16. 07:47, szerda | Bulvár

Kevesebb kannabiszt termesztenek Hollandiában, de nőtt az igény más kábítószerek iránt

Kevesebb kannabiszt termesztenek Hollandiában amióta több ország is engedélyezi a növény termesztését, de nőtt az igény a dizájnerdrogok iránt

2024. Október 08. 07:25, kedd | Bulvár

A migrén kezelésének személyre szabott lehetőségeit vizsgálják szegedi kutatók

A migrén kezelésének a beteg egyéni anyagcseréjétől függő személyre szabott lehetőségeit vizsgálják a HUN-REN - Szegedi Tudományegyetem Idegtudományi Kutatócsoportjának munkatársai

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.